Breaking news

Vanessa Ferrari o atacă pe Cătălina Ponor, spunând că românca nu trebuia să fie în finala de la sol

loading...

Italianca Vanessa Ferrari o atacă dur pe românca Cătălina Ponor spunând că ea nu merita medalia de argint la sol și nici măcar să se califice în finală pentru că în calificări a greșit.

Gimnasta din Italia este supărată pe arbitraj și o atacă pe românca Ponor, susținând  că merita fix aceeași notă pentru că nu a greșit cu nimic.

”Eram fericită la finele exerciţiului, pentru că nu greşisem cu nimic. Meritam 15.200, cât a luat si Ponor. Dar ea e din Romania… Nici măcar nu trebuia să fie în finală, pentru că greşise grav în calificări, dar au lasat-o să participe oricum”, a declarat Vanessa Ferrari, citată de La Repubblica.

Vanessa Ferrari, campioană mondială la sol în 2007, a atacat-o doar pe Cătălina Ponor și nu și pe americanca Raisman sau rusoaica Mustafina, gimnaste care au urcat și ele pe podium în finala de la sol de la Londra.

În finala olimpică de la sol, Ferrari a ocupat locul 4, primind 6.2 la dificultate și 8,7 la execuție, obținând un total de 14.900 la fel cât acumulase și Mustafina, însă pentru că rusoaica a primit 9 la execuție a primit medalia de bronz.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata