Breaking news

Universitatea Craiova, victorie zdrobitoare în Liga I în meciul cu FC Voluntari

loading...

Universitatea Craiova a învins categoric, sâmbătă, în Liga I, echipa FC Voluntari. Oltenii s-au impus cu un sec 5-0 și au urcat pe locul doi în clasamentul campionatului intern.

cs universitatea craiovaUniversitatea Craiova s-a impus sâmbătă, pe stadionul ”Extensiv” din Craiova, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii I, cu 5-0 în fața echipei FC Voluntari.

Universitatea a făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale sale în acest campionat și a reușit cea mai categorică victorie a sa.

Nuno Rocha a deschis scorul în minut 33, iar zece minute mai târziu, Nicușor Bancu a dus Universitatea la 2-0, scor cu care s-a și intrat la pauză.

La două minute de la reluarea partidei, Alexandru Băluță a marcat golul cu numărul trei, iar în minutul 66 a reușit dublu, și scorul era 4-0 pentru Universitatea.

Oltenii nu s-au săturat de marcat goluri așa că Andrei Ivan a stabilit scorul final al partidei în 79, cu golul numărul 5 pentru Universitatea.

Grație acestei victorii zdrobitoare, Universitatea Craiova urcă pe locul doi în clasamentul Ligii I cu un total de 40 de puncte, în timp ce FC Viitorul rămâne pe primul loc cu 42 de puncte și cu un meci mai puțin jucat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata