Breaking news

Un neamț de origine română pune pe jar Formula 1 după ce l-ar fi șantajat pe un șef de la Mercedes

loading...

Scandal de proporții în Formula 1 din cauza unui german de origine română, care ar fi încercat să-l şantajeze pe directorul executiv al Mercedes AMG, Toto Wolff.

Colin KollesColin Kolles, fost conducător al echipelor de Formula 1 Force India şi HRTnăscut la Timişoara, cu numele de Călin Colesnic, pune pe jar Formula 1.

Românul ar fi înregistrat o conversaţie cu austriacul Wolff, în care acesta îi vorbea de rău pe Ross Brawn, “team principal” al echipei Mercedes AMG, pe Niki Lauda, preşedintele team-ului german, şi pe Dieter Zetsche, preşedintele grupului Daimler.

Discuţia ar fi avut loc în luna februarie, la Barcelona, a adăugat sursa citată, apoi Kolles i-ar fi cerut bani lui Wolff, pentru a nu face publică înregistrarea.

Conflictul dintre cei doi ar fi fost aplanat de intervenţia administratorului drepturilor comerciale ale Formulei 1, Bernie Ecclestone. Totodată, Mercedes ar fi obţinut un ordin judecătoresc de interzicere a publicării conversaţiei.

Colin Kolles, 45 de ani, de profesie medic stomatolog, a fost manager al echipelor Jordan, Midland, Spyker, Force India şi HRT. Ultima echipă la care a lucrat, ca “team principal”, a fost Hispania Racing Team, desfiinţată anul trecut.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata