Breaking news

Uite cum justifică Simona Halep ratarea calificării în semifinale la Australian Open

loading...

Simona Halep a mărturisit presei că a ratat calificarea în semifinale la Australian Open din cauza emoțiilor prea mari și că s-a blocat.

simona halep us open 2013Gândul că ar putea să ajungă în semifinale la Australian Open a paralizat-o pe Simona Halep, care doborâtă de emoții nu a mai fost în stare să joace nimic în sfertul de finală cu Dominika Cibulkova.

N-am putut să joc. Am avut emoții foarte mari și nu le-am putut stăpâni. Înaintea meciului am fost foarte nervoasă iar apoi n-am simțit mingea deloc. Nu m-am putut mișca pe teren, n-am putut să joc”, a spus Simona Halep după meci.

Sportiva mărturisește însă că este mulțumită de faptul că a reușit să ajungă în sferturile de finală la Australian Open și vrea să vadă partea plină a paharului: Sunt fericită pentru că am putut să joc un sfert de finală la un Grand Slam. Era visul meu. Nu vreau să mă supăr cu acest meci, vreau doar să mă bucur de ce am realizat și să plec spre casă fericită. Voi avea multe șanse să trec de sferturi la turneele de Grand Slam, însă trebuie să muncesc mult în continuare. Și vreau să fiu pregătită înaintea meciurilor importante.

Cele 430 de puncte câștigate pentru accederea în sferturile de finală la Australian Open, o vor urca pe Simona Halep pe locul zece în clasamentul mondial WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata