Breaking news

Uefa Champions League – Real Madrid îngenunchiată

loading...

uefa-champions-leagueGalacticii de la Real Madrid au fost răpuși de rivala din ultimii ani, Olempique Lyon, după un gol fabulos al lui Makoun. După o fază de joc confuză, Makoun preia mingea și de la aproximativ 25 de metri îl învinge pe Casillas cu un șut perfect, care se oprește în vinclul porții madrilenilor. Cu toate că Manuel Pellegini a utilizat toate vedetele de la Real Madrid : Cristiano Ronadlo, Kaka, Higuain și noul star Granero, echipa madrileană a trebuit sa recunoască superioritatea adversarilor după reușita lui Makoun.

În celălalt meci disputat astăzi în cadrul Uefa Champions League, AC Milan a fost învinsă dramatic de Manchester United cu scorul de 3-2, după două reușite de excepție ale lui Rooney. Cu toate că Ronaldinho a reușit un meci bun, cu un gol în minutul 3 și o pasă de gol cu cinci minute înainte de finalul partidei, AC Milan a pierdut partida cu Manchester United, după ce trupa lui Sir Alex Ferguson s-a impus pe San Siro cu scorul de 3-2.

Astăzi se vor disputa două meciuri în cadrul Uefa Champions League, Bayern Munchen împotriva formației italiene Fiorentina, fără Adrian Mutu pe teren, și englezii de la Arsenal împotriva celor de la FC Porto.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata