Breaking news

UEFA a sancționat pe Legia Varșovia, adversara Stelei din play-off

loading...

Decizie radicală luată azi de UEFA în cazul echipei Legia Varșovia. Polonezii nu vor avea fani la returul cu FC Steaua de pe Național Arena.

legia - steauaSteaua primește un ajutor nesperat de la UEFA în manșa retur cu Legia Varșovia. Din cauza fanilor ultrași, polonezii nu vor avea susținători la București.

UEFA a decis să închidă peluza fanilor Legiei Varşovia la returul cu Steaua. Decizia a fost luată în urma comportamentului fanilor campioanei Poloniei la returul cu formaţia New Saints, din Ţara Galilor, în turul II preliminar din Champions League. Atunci, ultraşii Legiei au aruncat cu torţe pe teren.

Oficialii Legiei au anunţat că vor face apel după această decizie. Legia vinde în continuare bilete pentru celelalte zone de pe stadion.

Steaua va disputa primul meci la București, pe 21 august,  timp ce returul este programat pe 27 august, la Varşovia.

Fanii adversarei roş-albaştrilor sunt renumiţi pentru atmosfera incendiară şi presiunea pe care o pun pe jucătorii din teren.

Cel mai ieftin bilet la partida Steaua-Legia Varşovia, contând pentru manşa tur a play-off-ului Ligii Campionilor,costă 20 de lei, în timp ce la VIP, tichetul este 200 de lei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata