Breaking news

Tricolorii, ignorați de suporteri, la sosirea pe Aeroportul Otopeni

loading...

Tricolorii au revenit sâmbătă acasă, după înfrângerea usturătoare, suferită vineri seară în manșa tur a barajului cu Grecia. Niciun suporter nu a făcut deplasarea la Aeroportul Henri Coandă pentru a-i întâmpina pe fotbaliști.

nationala fotbal romaniaTricolorii au fost ignorați de suporteri, la sosirea pe Aeroportul Otopeni. Niciun fan nu i-a întâmpinat pe fotbaliști.

Înfrângerea usturătoare suferită la Pireu, le-a luat graiul fotbaliștilor din naționala României.

Atât tricolorii cât și antrenorul lor, Victor Pițurcă, au refuzat să facă vreo declarație la sosirea pe aeroportul Henri Coandă.

Avionul cu care echipa națională de fotbal a României a revenit în țară, a aterizat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă la ora 14.30.

Conștient de faptul că elevii lui au dato-n bară, Victor Pițurcă  a recunoscut vineri seară, după înfrângerea suferită în fața Greciei că șansele de calificare sunt minime.

Șansele sunt mici în momentul de față, însă vom face totul pentru a reuși calificarea. Am întâlnit un adversar redutabil. Din păcate am primit goluri din nou din faze fixe, situaţii simple pentru adversar. Am reuşit să egalăm, nu am reuşit să ţinem de acest scor nici măcar trei minute. Returul va fi foarte dificil, am avea nevoie de 2-0, dacă am putea să marcăm două goluri şi să nu primim.. Din păcate Bourceanu a acumulat patru cartonaşe galbene, nu va juca, iar Lazăr este de asemenea suspendat. Suntem privaţi de aportul a doi jucători importanţi”, a spus Victor Pițurcă, după înfrângerea de la Pireu.

Fostul căpitan al echipei naţionale Cristian Chivu a declarat, vineri seară, că România nu a arătat nimic şi a jucat prost în meciul cu Grecia: Din păcate în seara asta nu s-a putut şi nu am arătat ca o echipă. Maniera cum ne-am prezentat la acest meci lasă de dorit. N-am arătat nimic, am jucat prost, am dat un gol cu şansă. Dacă jucăm la fel şi marţi, nu avem nicio şansă. Grecia nu mi s-a părut o mare echipă. Ne-au bătut din faze fixe, ne-au surprins aiurea, cu noroc şi cu un ofsaid, dar asta e fotbalul.

România a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de3-1 (2-1), de Grecia, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014.

Ca să ajungă la Rio, tricolorii trebuie să înscrie, marți, cel puţin două goluri în poarta adversarilor.

Returul meciului de baraj cu Grecia, decisiv pentru calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, se va disputa marți, pe Național Arena din București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata