Breaking news

Tricolorii au petrecut în club până dimineața, după eșecul cu Olanda

loading...

Scandal de proporții la naționala de fotbal, după ce Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri seară, la Realitatea TV, că mai mulţi componenţi ai echipei naţionale au petrecut până la 07.00 dimineaţa, după eșecul cu Olanda.

tricolori si dragomirScaunul lui Pițurcă se clatină din temelii după eșecul cu Olanda de mați și după ce s-a aflat de faptul că o parte din tricolori au petrecut în club după înfrângerea usturătoare.

”Jucătorii au chefuit după meci până dimineaţă, unii jucători nu au ajuns nici la 07.00 dimineaţa. Am informaţia de la un om din interior, e sigur. Publicul trebuie să cunoască, să ştie. Asta se întâmplă dacă nu poţi stăpâni echipa. Sunt două motive pentru care jucătorii beau, necazul sau bucuria. Trebuie să existe o limită, cineva să-i ţină în frâu. Staful unde era? E o haită de oameni acolo, lângă el, care sunt plătiţi”, a declarat Dragomir la Realitatea TV.

Dragomir a precizat că Adrian Mutu nu a fost printre jucătorii petrecăreți, el plecând din cantonamentul naţionalei imediat după meci.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a mai declarat că echipa naţională a României a făcut două meciuri foarte proaste cu Ungaria şi Olanda.

“Sunt multe cauze pentru care s-a pierdut meciul. E diferenţă şi la nivelul conducerii tehnice şi la tot. Am jucat foarte prost şi este un semnal de alarmă pe care l-am tras înainte de aceste două meciuri. Eu ştiu care sunt perspectivele, dar nu mă pronunţ. Aştept ca cei care răspund de chestiile astea să ia măsurile necesare. Nu vreau să răspund la întrebările privind schimbarea antrenorului. Am jucat puţin mai prost ca în Ungaria. Acolo am jucat foarte prost, aici am jucat foarte, foarte prost”, a spus Dragomir.

Șeful LPF a precizat că dacă era în locul lui Adrian Mutu ar fi refuzat să intre pe teren când scorul era 0-3: Nu o înţeleg pe asta cu introducerea lui Mutu la 3-0. Ce să facă, să întoarcă el rezultatul sau să nu se supere? Eu dacă aş fi fost în locul lui Mutu, nu aş fi intrat la 3-0 nici dacă mă împuşca.

Cu câteva zile înainte de meciul cu Ungaria, Pițurcă a avut un conflict verbal dur cu Adrian Mutu care a întârziat o oră și jumătate la națională. A fost cât pe ce ca între cei doi să izbucnească o bătaie. Mircea Sandu a reușit să calmeze spiritele și să împiedice retragerea definitivă a lui Adi Mutu de la echipa națională de fotbal a României.

România a fost învinsă, marţi, în deplasare, pe Amsterdam ArenA, cu scorul de 4-0 (1-0), de reprezentativa Olandei, într-un meci din Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata