Breaking news

Triada MTB 2015 ajunge în stațiunea Păltiniș

loading...

Triada MTB 2015 continuă la sfârșitul acestei săptămâni cu etapa a 2-a care se va desfășura în stațiunea Păltiniș. Arena Platoș este noua locație pe care am ales-o pentru desfășurarea evenimentului din acest an.

ciclism paltinis“Păltiniș MTB Project” este un etalon în ce privește calitatea traseelor și va reuni la start mai mult de 250 de sportivi profesioniști și amatori. Competiția include 2 zile de concurs la finalul cărora se va întocmi un clasament general prin cumularea timpilor fiecărui concurent.

Sâmbătă 11 iulie se vor desfășura probele de XCO (cross country olympic). Competiția rezervată sportivilor Elite este în acest an înscrisă în calendarul internațional UCI având categoria C2. Primii 10 sportivi clasați vor obține puncte în clasamentul internațional, întrecerea acestora fiind supravegheată de un comisar UCI delegat de forul internațional. Traseul măsoară 3.8 km și se vor parcurge un număr de tururi stabilit în funcție de categorie. Diferența de nivel pe 1 tur este de 199m. Sportivii amatori au startul programat la ora 11 în timp ce elitele se vor întrece începând cu ora 15.

Duminică 12 iulie de la ora 12 se va da startul în proba de XCP (cross country point-to-point). Traseul acestei zile măsoară 30 km și îi va purta pe concurenți pe poteci și drumuri forestiere din Munții Cindrel, unele din cele mai frumoase și spectaculoase pentru practicanții de mountain biking.

Festivitățile de premiere sunt programate pentru sâmbătă ora 17:30 respectiv duminică ora 16.00.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata