Breaking news

Trei românce au fost eliminate în prima zi la US Open

loading...

Zi nefastă pentru românce la turneul de tenis US Open de la New York, ultimul Truneu de Grand Slam al Anului. Irina Begu, Alexandra Cadanțu și Monica Niculescu au fost eliminate încă din primul tur.

begu - cadantu - niculescuTrei din cele șase românce aflate pe tabloul principal feminin la US Open, au fost eliminate luni, în prima zi a turneului de tenis american.

Irina Begu a fost prima româncă care a părăsit turneul american încă din primul tur după ce a fost învinsă categoric în două seturi, scor 1-6, 3-6, de Urszula Radwanska.

Apoi a venit rândul lui Alexandra Cadanțu să cedeze tot în două seturi, scor 6-2, 6-2, în fața japonezei Kurumi Nara.

Monica Niculescu este cea de-a treia româncă eliminată în prima zi la US Open. Aceasta a cedat tot în două seturi, scor 6-4, 6-3, în fața lui Galina Voskoboeva.

Sorana Cîrstea este singura româncă calificată în turul doi al turneului american, după ce luni s-a impus în trei seturi în fața canadiencei Sharon Fichman cu scorul de 7-5, 5-7, 6-1.

Azi, în primul tur se mai află alte două românce, Simona Halep și Alexandra Cadanțu.

US Open este ultimul turneu de Grand Slam al anului 2013, iar un parcurs bun la acest turneu al celor trei românce aflate în prezent pe tabloul de simplu, le-ar aduce doar vești bune. Sorana Cîrstea ar putea intra în Top 20 mondial, Simona Halep în top 10 iar Alexandra Dulgheru să revină în Top 100.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata