Breaking news

Tragedie în sportul românesc. Bachebalistul Andrei Lefter a decedat la vârsta de 23 de ani

loading...

Andrei Lefter, unul dintre cei mai promiţători jucători de baschet din România, a murit la doar 23 de ani după ce a fost găsit în stare de inconștiență pe o stradă din Sibiu.

andrei lefterBachebalistul Andrei Lefter a decedat sâmbătă după-amiază. Decesul a survenit la patru zile de când a fost găsit căzut pe stradă. Tânărul sportiv a fost internat de urgenţă în Spitalul Judeţean Sibiu, cu multiple fracturi şi traumatisme craniene.

„Pacientul este în comă profundă, ventilat mecanic. Practic, este ţinut în viaţă de aparate şi medicamentele administrate”, a declarat marți, Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu, Decebal Todăriţă.

Investigaţiile medicale amănunţite au arătat că pacientul a suferit multiple traumatisme şi fracturi craniene, care i-au provocat coma profundă, dar şi escoriaţii şi echimoze pe abdomen şi membre.

Din păcate, azi, tânărul s-a stins, fără ca medicii sibieni să-i poată salva viața.

Ploieşteanul Andrei Lefter a încetat din viaţă în această după-amiază, la Spitalul Judeţean Sibiu. Pe această cale, CSU Ploieşti şi toţi cei care l-au cunoscut pe Andrei, foşti coechipieri, antrenori şi suporteri, ţin să transmită sincere condoleanţe familiei îndoliate, în aceste momente grele”, se arată în comunicatul formaţiei campioane, CSU Ploieşti.

La rândul său, echipa CSU Atlassib Sibiu la care Andrei a jucat, a transmis un mesaj de condoleanţe: CSU transmite condoleanţe familiei îndoliate. CSU Atlassib Sibiu îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a fostului nostru jucător, Andrei Lefter. Ne exprimăm regretul faţă de această grea pierdere a familiei. Transmitem şi noi, pe această cale, sincere condoleanţe şi familiei şi apropiaţilor lui Andrei.

Nimeni nu ştie exact ce s-a petrecut cu sportivul, iar poliţiştii nu au continuat cercetările având în vedere că leziunile suferite demonstrau că a căzut de la înălţime şi nu a fost victima unei infracţiuni cu violenţă.

Andrei a fost găsit marți  seară, de către un tânăr care locuieşte în căminele studenţeşti din zona în care a fost găsit sportivul. Tânărul a sunat la 112 și a declarat că l-a văzut pe sportiv în timp ce era întins pe jos, plin de sânge şi cu cioburi de sticlă în palmă. Martorul a spus că în momentul în care s-a apropiat de Andrei acesta era deja în comă şi nu i-a putut spune ce a păţit.

În urma anchetei s-a stabilit că Andrei a încercat să escaladeze burlanul unui cămin studențesc, însă find sub influența băuturilor alcoolice, a căzut și s-a lovit grav la cap.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata