Breaking news

Timișoreanul Cătălin Cazacu este campion național la Romanian Superbike 2013

loading...

Cătălin Cazacu s-a acoperit de glorie la Romanian Superbike 2013. Timişoreanul a reușit din nou să devină campion, mărindu-și astfel palmaresul cu un nou trofeu.

catalin cazacuCătălin Cazacu a concurat în cadrul campionatului Romanian Superbike 2013, la clasa Superbike, şi a obţinut o victorie răsunătoare.

Pilotul de la Taifun Racing Team avea nevoie doar de 5 puncte pentru a se clasa pe primul loc în clasament – şi a reuşit acest lucru cu uşurinţă, terminând cursa pe locul I şi obţinând un avans de 25 de puncte.

Mă bucur foarte mult că, în doar al doilea an de când am trecut de la clasa de 600 la cea de 1000, am reuşit să câştig titlul – şi la o diferenţă considerabilă de puncte! Astăzi mi-am dorit mult să închei cursa pe locul 1, deşi echipa mea îmi ceruse să merg fără să forţez, pentru că locul 10 ne era de ajuns ca să obţinem titlul. Am considerat că am ceva de confirmat şi trebuie să demonstrez că sunt în formă. A fost un an greu, cu multe probleme, dar sunt fericit că am ajuns aici şi mi-am dorit o victorie deplină!”, a declarat la finalul competiției, Cătălin Cazacu.

Premiul de la Romanian Superbike 2013 se adaugă la palmaresul deja impresionant al lui Cătălin Cazacu: a fost campion la European Riders Cup (2009), pe locul al II-lea la Romanian Supersport (2009), pe locul I la Romanian Supersport (2010) şi a obţinut locul I în cadrul aceluiaşi campionat, în 2011.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata