Breaking news

Timișoara a învins-o pe Dinamo și relansează lupta pentru titlu

loading...

Cu doar două etape înainte de finalul campionatului, bătălia pentru titlu este strânsă, după ce FC Timișoara a reușit să o învingă pe Dinamo, și s-a apropiat la 2 puncte de liderul CFR Cluj.

4306410_mediafax_foto_george_filipDupă victoria de aseară din Ştefan cel Mare (1-2), trupa “Moţului” s-a apropiat la două puncte de CFR. Coroborată cu succesul Unirii şi cu remiza Clujului, izbânda bănăţenilor a relansat campionatul cu două etape înainte de final. Dinamo decimată şi fără motivaţie. Timişoara cu un “11” aproape de cel ideal şi motivată de egalul de la Cluj. Aceasta a fost oglinda primei reprize. Cu o echipă, Poli, care a stat măcar două treimi din timp în terenul unui adversar fără chef şi fără putinţă.

Prima ocazie i-a aparţinut lui Cociş, dar Scarlatache l-a blocat (5), după care Bourceanu, pus de Sabău să joace în partea stîngă, a centrat bine, dar Curcă a scos (25). Dinamo n-a legat mai mult de 4 pase, iar dacă şi N’Doye a ajuns să se plimbe pe teren, atunci Adrian Cristea şi-a zis că nu se face de rîs dacă într-o repriză întreagă nu face nimic. Şi aşa a făcut.

Poli şi-a văzut de joc şi a pus presiune continuu, mai ales că Dinamo a rămas şi fără Grigore, care s-a reaccidentat. Curcă a avut un reflex uluitor la “capul” lui Cociş (30), dar a scos mingea din plasă în minutul 45, după un gol lucrat perfect de cuplul Contra-Goga. Meciul părea că s-a rezolvat repede după pauză. Cociş a judecat simplu o fază la care a fost ajutat şi de lentoarea lui Scarlatache şi l-a transformat pe Curcă într-o simplă victimă (48). Marius Niculae marchează golul de onoare cu un șut printre Luchin și Bonfim! După victoria din tur, lui Sabău i-a ieşit şi aseară, bifând primul succes violet pe tărâm alb-roşu după 45 de ani!Scor fina Dinamo – FC Timișoara 1-2 și Dinamo spune adio Ligii Campionilor.
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata