Breaking news

Tibor Selymes și George Ogăraru, dați afară de la Oțelul respectiv U Cluj

loading...

Un val de concedieri a lovit antrenorii din Liga I. După Astra Giurgiu l-a concediat pe Protasov, a venit rândul Oțelului și Universității Cluj, să își pună pe liber antrenorii.

Tibor Selymes si George OgararuOțelul Galați l-a concediat pe Tibor Selymes și l-a numit locul acestuia pe Florin Marin.

În vîrstă de 61 de ani, Marin e liber de contract după ce s-a despărţit la finalul turului de Ceahlăul şi îşi va trece în CV a 11-a echipă de club din România în cariera sa de “principal”.

Florin Marin a fost secundul lui Victor Pițurcă la echipa națională între 2011 și 2014 și a antrenat în 2014 Astra și Ceahlăul, până la finalul turului.

Și conducerea echipei Universitatea Cluj l-a pus pe liber pe antrenorul George Ogăraru. În locul acestuia, pe banca tehnică a fost numit Adrian Falub.

În schimb, U Cluj îl păstrwază în staff pe Mihai Neșu, din postura de analist video.

“Cei doi antrenori ai echipei noastre au discutat încheierea contractelor cu clubul Universitatea Cluj, ajungînd la un consens. Antrenorul principal, George Ogăraru, şi directorul tehnic, Alfons Groenendijk, au ajuns la o înţelegere cu conducerea clubului în ceea ce priveşte încheierea contractelor cu Universitatea.  Universitatea Cluj doreşte să precizeze că nu s-a pus în nici un moment problema încheierii colaborării cu analistul video al clubului, Mihai Neşu. Ne dorim ca Mihai să facă parte din staff-ul tehnic şi să rămînă alături de noi şi în continuare”, se arată pe site-ul oficial al Universităţii Cluj.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata