Breaking news

Thomas Hitzlsperger, fost mare fotbalist german, a recunoscut că este gay

loading...

Fotbalistul german Thomas Hitzlsperger, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit că este homosexual. Mărturisirea a fost făcută unei publicații germane, la patru luni de când și-a încheiat activitatea sportivă.

Thomas HitzlspergerFostul mijlocaș al lui Aston Villa și West Ham Thomas Hitzlsperger, care și-a încheiat cariera fotbalistică anul trecut la Stuttgart, din cauza unei accidentări, spune că este gay.

Recunosc că sunt homosexual. O fac în primul rând pentru mine, nu pentru public. În ţări recum Germania, Italia sau Anglia, să fii homosexual nu mai e o problemă. Nu mi-a fost niciodată ruşine pentru ceea ce sunt. Dar nu era mereu uşor să stau la masă cu încă 20 de bărbaţi şi să aud cum se fac glume despre homosexuali”, a declarat Hitzlsperger, citat de GSP.

Hitzlsperger a mai spus în interviu pentru revista germană că: A fost un proces lung și dificil … dar în ultimii ani mi-am dat seama că aș prefera să trăiesc cu un alt bărbat. 

Hitzlsperger  a ținut să precizeze faptul că nu cunoaște alți fotbaliști din Germania care să fie homosexuali.

Thomas Hitzlsperger a bifat 52 de selecţii în naţionala de fotbal a Germaniei, pentru care a marcat șase goluri.

Și în cariera lui a jucat la echipele de club: VfB Stuttgart, WfL Wolfsburg, Aston Villa, West Ham United, Everton şi Lazio Roma.

loading...
1 Comentariu
  1. Marius Valentin Spinu spune

    A "declarat". Nu are ce "recunoaste".

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata