Breaking news

Tecău și Rojer s-au bătut singuri în partida cu frații Bryan de la Turneul Campionilor

loading...
0 5

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au pierdut pe mâna lor partida cu americanii Bob și Mike Bryan de la Turneul Campionilor de la Londra. Perechea româno-olandeză a ratat o șansă uriașă de a câștiga pentru prima dată în fața liderilor mondiali.

horia tecau si jean julien rojerHoria Tecău și Jean Julien Rojer au pierdut al doilea meci consecutiv din Grupa A și sunt ca și eliminați de la Turneul Campionilor.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer și-au adjudecat primul set, în fața fraților Bryan, cu 6-7(7-4). Perechea româno-olandeză a revenit în set de la 2-4, la 5-4 și 6-5, scor la care au ratat două mingi de meci. Astfel că s-a ajuns la tie-break unde Tecău și Rojer s-au impus cu 7-4.

În setul doi, Horia și Rojer au reușit să facă break la scorul de 1-1. Românul a urmat la serviciu și a reușit să mărească avantajul la 3-1. Din păcate, Rojer și-a pierdut serviciul la scorul de 3-2 și i-a readus în meci pe liderii mondiali.

Jocul perechii româno-olandeze a căzut și la scorul de 4-3, a venit rândul lui Tecău să își piardă serviciul. Frații Bryan au urmat la serviciu și l-au câștigat cu 6-3, împingând soarta meciului în super tie-break.

Tecău și Rojer au început în forță super-tie-break-ul reușind să conducă cu 4-0, dar s-au stins rapid și s-au văzut conduși cu 7-5 și mai apoi au pierdut cu 6-10.

Este pentru a patra oară în 2014, când Horia și Rojer sunt învinși de Bob și Mike Bryan.

În urmă cu două zile, Tecău și Rojer au pierdut partida de la Londra, disputată cu perechea Alexander Peya/Bruno Soares.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata