Breaking news

Surprize mari în prima etapă a returului

loading...

LIGA 1Deși prima etapă a returului a fost contestată de majoritatea conducătorilor de cluburi din pricina stării terenului – care putea duce la accidentări grave – aceasta a fost disputată in acest weekend iar rezultatele au fost surpinzătoare.

În prima zi a etapei Oțelul Galați a învins pe teren propriu nou promovata Internațional Curtea de Argeș cu scorul de 1-0, prin golul reușit jucatorul împrumutat din Ghencea, Răzvan Ochiroșii.

Sîmbătă au apărut și surprizele. După ce FC Brașov și-a adjudecat cele 3 puncte învingînd pe Unirea Alba Iulia, FC Timișoara a produs primul șoc al etapei remizînd în deplasare la Gloria Bistrița.

În aceeași zi Rapid București a mers la Iași unde a fost învinsă de Poli Iași cu scorul de 2 la 1. Steaua București a disputat primul meci din returul campionatului pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra Neamț. Steliștii au deschis scorul rapid prin Kapetanos în minutul 14 însă Ceahlăul a revenit pe tabela de marcaj în minutul 43 prin reușita lui Onciu. În repriza a doua meciul a fost întrerupt pentru cîteva minute datorită suporterilor care si-au manifestat frustrarea față de jocul echipei bucureștene printr-o ploaie de bulgări de zăpadă aruncați către jucători. După reluarea jocului, Ceahlăul a reușit sa marcheze golurile victoriei dupa o mare gafă a lui Zapata, care a degajat o minge în Vasilache și după reușita lui Ionuț Bădescu din minutul 84.

Duminică s-au disputat trei meciuri, în deschidere FC Vaslui remizînd pe teren propriu cu formația Gaz Metan Mediaș, o nouă surpriză a acestei etape inaugurale. Cei de la FC Vaslui nu au beneficiat de sprijinul jucătorului brazilian Wesley care a refuzat să joace după ce conducerea echipei nu a vrut să îi mărească salariul.

Astra Ploiești a cîștigat duminică împotriva celor de la Pandurii Tîrgu Jiu cu scorul de 2-0, iar în ultimul meci al săptămînii FC Dinamo București s-a impus în derby-ul cu Universitatea Craiova cu 2-1 prin golurile lui Boștina și M. Niculae pentru Dinamo, respectiv Dina pentru U. Craiova. Și la acest meci au fost probleme după ce arbitrul a refuzat un penalty craiovenilor în minutul 13 al partidei.

Luni, 22 februarie, se va disputa derby-ul provinciei între Unirea Urziceni și CFR Cluj.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata