Breaking news

SUPERB | Mihaela Buzărnescu a câştigat turneu de la San Jose. Românca intră în Top 20 mondial

loading...

Mihaela Buzărnescu a reuşit duminică, o victorie uriaşă care-i aduce primul titlu WTA din carieră, dar şi locul 20 în lume. Românca scrie astfel istorie în lumea tenisului mondial, la o vârstă la care alte jucătoare îşi pun racheta în cui.

Mihaela Buzărnescu, la prima sa participare la turneul de la San Jose, s-a impus autoritar, în finala de la San Jose, în faţa grecoaicei Maria Sakkari.

Românca a executat-o rapid pe Maria Sakkari. Grecoaia a reuşit să ştige un singur game în tot meciul care a durat doar o oră şi 13 minute de joc, încheindu-se cu scorul de 6-1, 6-0.

Este cea de-a treia finală WTA pentru Buzărnescu în 2018 după cele două pierdute la Hobart şi Praga.

136,695 dolari va încasa Mihaela Buzărnescu pentru cucerierea turneului la San Jose, dar va primi şi 470 de puncte WTA, cu ajutorul cărora va urca de azi, pe locul 20 în lume, cea mai bună clasare a sa din carieră.

De azi, Mihaela Buzărnescu va juca la turneul de la Montreal unde Simona Halep este principală favorită. Pe tablou la simplu la Montreal se mai află şi româncele: Sorana Cîrstea, Irina Begu, Monica Niculescu şi Ana Bogdan.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata