Breaking news

Steliștii au rămas și fără bilete la meciul cu Chelsea dar și fără fulare

loading...

După scandalul biletelor, care îi face pe mulți fani ai Stelei să vadă meciul cu Chelsea de pe Național Arena, doar la televizor, suporterii mai primesc o lovitură din partea clubului de fotbal: fularele personalizate cu Steaua, s-au epuizat.

fulare steauaProstie românească, sau bătaie de joc dâmbovițeană? Cum ar fi mai bine descrisă situația de la Steaua în legătură cu biletele de la meciul cu Chelsea din Europa League.

În timp ce suporterii steliști care vor să vadă meciul cu Regina Europeni, din tribune, trebuie să apeleze la bișnițari, Becali împarte bilete pe șestache la cunoscuți.

Și pe lângă aceste neajunsuri și bătăi de joc, steliștii mai primesc o lovitură. Fularele cu Steaua au fost epuizate așa că nu vor putea să se bucure de ele, dacă au făcut rost de bilet la meciul de pe Național Arena.

Semn clar că la departamentul marketing al Stelei se doarme în post. Interesul uriaș manifestat pentru meciul Steaua-Chelsea din Europa League de pe Național Arena, a cam dat peste cap pregătirea clubului patronat de Becali.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata