Breaking news

Steaua s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

loading...

Steaua București s-a calificat miercuri seară, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins echipa norvegiană Stroemsgodset IF Drammen, cu scorul de 2-0.

steaua bucuresti - liga campionilorDupă 1-0 în manșa tur de săptămâna trecută, Steaua s-a impus miercuri seară pe Național Arena din București, cu 2-0 în manșei retur cu  Stroemsgodset IF Drammen.

Prima repriză a fost slabă, ambele echipe s-au întrecut în greșeli și au avut puține acțiuni reușite spre cele două porți.

Norvegienii și-au creat prima ocazie de gol în minutul 5, când Varela l-a blocat in extremis pe Fossum, la 6 metri de poartă.

Stroemsgodset a ratat o mare situație de a deschide scorul în minutul 47, prin Kastrati, la șutul căruia Arlauskis a avut o intervenție salvatoare.

Kastrati a mai avut o ocazie uriașă în minutul 58, când a tras pe lângă poartă din poziție foarte bună. La scurt timp, Râpă ratează deschiderea scorului, șutând alături de poartă din poziție de finalizare.

Steaua a reușit să deschidă scorul în minutul 72, prin Cornel Râpă, care a reluat simplu în plasă din fața porții, la centrarea lui Cristian Tănase.

Oaspeții au avut o șansă bună în minutul 81, când șutul lui Sorum a fost deviat peste poartă de un fundaș stelist.

Nicușor Stanciu a reulșit să marcheze dolul cu numărul 2 în minutul 84.

În turul trei al Ligii Campionilor, Steaua va întâlni formația kazahă FK Aktobe, primul meci fiind programat în Kazahstan, pe 29 sau 30 iulie, iar returul la București, pe 5 sau 6 august 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata