Breaking news

Steaua riscă sancțiuni UEFA din cauza lui Mihai Stoica

loading...

Din cauza lui Mihai Stoica și a agenților lui de pază, care au agresat și înjurat, Agresarea și înjurăturile adresate reporterilor Pro TV și ProSport, Steaua riscă sancțiuni din partea UEFA.

mihai stoica -UEFADupă modelul lui Băsescu, care a înjurat și furat telefonul unei reportere, Mihai Stoica a agresat și deposedat de telefon, pe reporterul Pro TV, Alexandra Tănăsescu.

Din cauza acestui incident, Mihai Stoica a fost amendat de un judecător din Macedonia, dar sancțiunile nu se vor opri aici.

Observatorul partidei de la Skopje, Mark Blackborne a precizat pentru ProSport că tot ce s-a întâmplat ieri între Mihai Stoica şi reporterii ProTV – ProSport va fi menţionat în raportul meciului.

”O să scriu tot în raport, dar decizia finală o ia UEFA. Nu este posibil aşa ceva, am rămas uluit când am auzit că Steaua susţine că antrenamentul nu trebuie să fie deschis presei. E incredibil ce a făcut clubul român, am înţeles că nu au ţinut nici conferinţă de presă. Eu de ce sunt aici, nu e meci sub egida UEFA? Regulamentul e unul singur”, a mărturisit Mark Blackborne, observatorul meciului, pentru ProSport.

 Ambasada României în Macedonia informează, la solicitarea agenţiei MEDIAFAX, că managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost amendat de un tribunal civil din Skopje pentru tulburarea liniştii publice, nefiind vorba de o amendă penală.

Ambasada susţine că oficialul stelist, care a compărut marţi în faţa unui judecător administrativ din Skopje, şi-a asumat responsabilitatea faptelor şi că a primit o amendă administrativă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata