Breaking news

Steaua – Legia, scor 1-1 în manșa tur a play-off-ului Champions League

loading...

Steaua București a terminat la egalitate, scor 1-1, partida cu Legia Varșovia, disputată miercuri seară, pe Național Arena, în manșa tur a play-off-ului Campions League.

steaua - vardarSteliștii și-au complicat singuri drumul calificării în Grupele Champions League, după ce miercuri seară nu au reușit decât un scor de egalitate cu Legia. La acest scor, și pentru că returul se dispută la Varșovia, polonezii au prima șansă la calificarea în grupe.

Steliștii au jucat foarte bine în prima repriză, când au reușit să deschidă scorul în minutul 34 prin Federico Piovaccari cu un lob peste portarul Dusan Kuciak.

Debutul reprizei a doua a arătat o altă Steaua, care a practicat un joc haotic și astfel polonezii și-au creat ocazii și au reușit egalarea în minutul 53, când Kosecki a fost găsit liber în careu de Radovic şi a înscris simplu.

Și lucrurile puteau sta și mai rău pentru steliști, dacă golul marcat de același Kosecki în minutul 54, nu era anulat de arbitru pe motiv de off-side.

Partida retur va avea loc pe 27 august, la Varşovia iar steliștii au o misiune dificilă în infernul creat de suporterii polonezi.

Steaua vizează a şaptea sa participare în grupele Champions League, care ar veni după o pauză de cinci ani.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata