Breaking news

Steaua învinsă de codașa Ligii I

loading...

Echipa de fotbal Steaua Bucureşti a pierdut lamentabil în prima etapă a returului Ligii I, chiar pe teren propriu, în faţa codaşei Ceahlăul Piatra-Neamţ, scor 1-3.

steaua-ceahlaulAproximativ 18.000 de oameni au asistat la primul meci al Stelei din returul campionatului, însă au plecat dezamăgiți de jocul dezastruos al fotbaliștilor. Gigi Becali a tunat și a fulgerat după partidă, la adresa jucătorilor. “Fără Tănase băteam Ceahlăul cu 4-0. De la el s-a rupt tot jocul. A avut o infecţie şi a luat antibiotice. A fost de nerecunoscut pe teren. De Gora Tall nu mai am nevoie. Nu-l avem pe Baciu? Am greşit când i-am dat pe Goian şi Ghionea. Trebuia să aduc alţii mai buni în locul lor. Mai experimentaţi şi mai bătrâni, să fie de-o seamă cu Petre Marin”, a declarat Gigi Becali.

Şi cum un necaz nu vine niciodată singur, suporterii Stelei l-au determinat pe arbitrul Istvan Kovacs să întrerupă meciul în minutul 60. “Centralul” a luat această hotărâre după ce fanii stelişti au aruncat cu bulgări de zăpadă în tribună. La bătaia cu bulgări au participat, alături de “renegaţii” de la Peluza Sud, şi suporterii loiali lui Gigi Becali de la Peluza Nord şi tribune!

La staţia de amplificare, însuşi Gigi Becali a făcut apel la suporteri pentru ca aceştia să înceteze bătaia cu bulgări. Becali a părăsit stadionul din Ghencea cu multe minute înainte de fluierul final.

Gol de cascadorii râsului încasat de Steaua în minutul 76. Portarul Zapata a degajat în Vasilache, iar mingea a intrat în poartă.  Atât pe parcursul meciului, dar mai ales la final, suporterii i-au cerut demisia antrenorului Mihai Stoichiţă. Supărat acesta a vrut să-şi dea demisia la final.

Prezent la meci, Dumitru Dragomir, preşedintele LPF şi bun prieten cu Gigi Becali, a fost, se pare, cel care a dat ordin ca partida să fie reluată după cele 10 minute de întrerupere. Pe Dragomir nu l-a mai prins finalul meciului la stadion. El a plecat cu multe minute înainte de ultimul fluier al arbitrului.


loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata