Breaking news

Steaua, egal cu Astra din Liga I. ASA Tg Mureș s-a apropiat la 2 puncte de primul loc

loading...

Steaua București devine tot mai palidă în ultima săptămână. După ce a fost învinsă în ultimul minut de Petrolul, duminică, în prima zi de Paște, echipa lui Becali a terminat la egalitate,s cor 0-0, meciul cu Astra Giurgiu. Astfel că diferența dintre Steaua și ASA Tg. Mureș este în prezent de doar două puncte.

astra - steauaTitlul se joacă în Liga I la fotbal. Steaua nu mai e sigură că va câștiga și în acest an campionatul intern de fotbal. Steaua este părăsită nu doar de fani, ci și de noroc, în ultimele două partide din Liga I.

În minutul 11, Steaua a avut şansa să deschidă scorul, însă o greşeală de arbitraj l-a oprit pe Adi Popa să scape singur cu portarul Lung.

George Ţucudean l-a lansat pe mijlocaşul de bandă aş roş-albaştrilor, care se afla în poziţie regulamentară în momentul pasei, fiind ţinut în joc de fundaşul lui Dorinel Munteanu, Cristian Oros, dar faza a fost oprită de “tuşierul” Vasile Marinescu.

Dacă jocul era lăsat liber, Adi Popa şi Raul Rusescu ar fi plecat nestingheriţi spre poarta gazdelor.

După această ocazie, jocul roș-albaștrilor s-a stins și Steaua a fost pe punctul de a pierde și partida cu Astra. Jucătorii lui Dorinel Munteanu au ratat pe bandă rulantă din poziții incredibile.

Fatai a scăpat de marcajul roș-albaștrilor și s-a îndreptat spre poartă, dar lituanianul Giedrius Arlauskis i-a ieșit în întâmpinare. Fatai a driblat elegant, dar nu a mai avut forța de a finaliza decisiv, mingea fiind respinsă cu disperare de steliști.

Balonul a ajuns în marginea careului, la George Florescu, iar acesta a încercat să plaseze un șut în plasa lui Arlauskis. A șutat bine, cadrat, dar fundașul Fernando Varela s-a postat excelent pe linia porții, de unde a respins providențial și i-a refuzat golul Astrei.

“Cred că am fi meritat victoria, am avut multe ocazii, una incredibilă. Din păcate, n-am reușit să marchez. Până la urmă, este un egal împotriva liderului și este un punct cât se poate de meritat. Am fi meritat victoria după cum am jucat în a doua repriză, nu le-am dat nicio șansă. Sunt puternici la fazele fixe, pentru că au jucători cu gabarit, dar în a doua repriză nu și-au creat nicio ocazie mare. Cred totuși că Steaua e mai puternică decât Târgu Mureș și la meciul direct se va decide și campioana”, a declarat George Florescu la finalul partidei, la Digi Sport.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata