Breaking news

Steaua caută victoria în Europa League în patria fotbalului

loading...

Steaua București joacă astă seară meciul anului. O partidă de totul sau nimic pe  Stamford Bridge unde se va decide echipa care va juca în sferturile de finală ale Europa League.

steaua - chelsea londraSteaua pornește cu un avantaj de un gol după partida tur de săptămâna trecută de pe Național Arena. Astfel că în returul din această seară are un avantaj mare, fiind cotată la casele de pariuri ca principala favorită la calificarea în sferturi.

Însă, o victorie, fie ea și la un gol diferență este extrem de dificilă în infernul de pe Stamford Bridge.

Chelsea are o misiune foarte grea și ca să se califice în sferturi trebuie să dea două goluri, la scorul de 1-0 pentru Steaua. În cazul în care mai primește un gol pe teren propriu, calculele se complică foarte mult și îi îndepărtează pe englezi de calificare.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care doresc să călătorească în Marea Britanie pentru a participa la meciul de fotbal Chelsea-Steaua Bucureşti, din cadrul manşei a doua din optimile de finala ale Europa League, să manifeste prudenţă pe întreaga durată a sejurului, întrucât întâlnirea cu suporterii echipei adverse poate duce la ciocniri violente.

Este recomandat să se evite parcarea automobilelor în apropierea stadionului Stamford Bridge, locul unde se va desfăşura meciul.

MAE  recomandă românilor să evite arborarea de însemne, pancarte sau scandarea de sloganuri ce ar putea leza sentimentele cetăţenilor britanici şi să respecte reglementările de control şi securitate impuse de autorităţile locale, pentru a evita apariţia unor eventuale situaţii nedorite

Partida dintre Steaua și Chelsea Londra va fi transmisă în direct începând cu ora 22.00 de către Digi Sport 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata