Breaking news

Steaua calificată în semifinalele Cupei Cupelor

loading...

Calificare dramatică pentru Steaua în semifinalele Cupei Cupelor. Deși a fost învinsă în Serbia de HC Kolubara, la 4 goluri diferență echipa de handbal masculin Steaua București s-a calificat în această seară în semifinalele Cupei Cupelor.

steaua georgescuMeci de infarct în serbia, după ce steaua a stat cu sufletul la gură până în ultima secundă a meciului retur din Serbia. Avantajul celor 5 goluri realizate în partida tur, au fost salvatoare pentru handbaliștii steliști care au reușit o perofrmanță fantastică, califiacarea în semifinalele competiției europene.

Scor final HC Kolubara – Steaua București 24-20.

Steaua rămâne singura echipă de handbal masculin care merge mai departe în cupele europene, după ce HCM Constanța a fost eliminată din optimilie Ligii Campionilor de Veszprem. Nici Bucovina Suceava nu a reușit să se calificae mai departe în Callenge Cup, deși a învins pe teren propriu cu 32-25 pe RD Slovan Ljubljana (Slovenia), dar în tur adversarii cîştigaseră cu 31-23. RD Slovan s-a calificat în careul de aşi cu scorul general de 56-55.  Ştiinţa Dedeman Bacău a pierdut tot la un gol calificarea! Moldovenii au cîştigat astăzi cu 28-23 în faţa portughezilor de la Sporting Lisabona. În tur însă, lusitanii se impuseseră cu 30-24!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata