Breaking news

Steaua, bătută măr Chelsea în Liga Campionilor

loading...

Steaua București a fost bătută măr de echipa engleză Chelsea Londra, în al doilea meci disputat în Grupa E a Ligii Campionilor.

steaua - chelseaSteaua a pierdut și al doilea meci din Champions League, disputat marți seară cu Chelsea pe Național Arena în fața a peste 30.000 de spectatori.

După cele 4 goluri primite în partida cu Schalke, de acum două săptămâni, marți  seară, steliștii au mai încasat încă patru de la Chelsea Londra. Astfel că Steaua lui Becali încasează a doua înfrângere usturătoare, consecutivă în Liga Campionilor.

Chelsea a deschis scorul în minutul 20 prin Ramires, urmare a unor greșeli în lanț făcute de steliști.

Cu un minut înainte de finalul primei reprize, Chelsea conducea cu 2-0, grație golului înscris în proprie poartă de Georgievski.

Dezamăgiți de scorul înregistrat la pauză, o bună parte din spectatori au părăsit tribunele Național Arena.

Chiar dacă conduceau cu 2-0, englezii au avut poftă de goluri și în repriza a doua, reușind să mai marcheze încă odată prin Ramires în minutul 55 da și în minutul 89 prin Frank Lampard.

După două meciuri jucate în Grupa E, Steaua are zero puncte și zero goluri marcate. În schimb face colecție de goluri primite, 8 la număr. Astfel că primăvara europeană devine misiune imposibilă pentru steliști.

După această înfrângere usturătoare, scaunul lui Laurențiu Reghecampf se clatină din toate balamalele.

După această partidă, Steaua urmează să joace dubla cu elvețienii de la FC Basel.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata