Breaking news

Steaua București a pierdut partida cu Dinamo Kiev și a fost eliminată din Europa League

loading...
0 5

Steaua București a fost învinsă joi seară, cu scorul de 1-0, pe Național Arena din București de echipa Dinamo Kiev și a ratat astfel în 16-zecimile Europa League.

steaua bucuresti - dinamo kievCampioana României a pierdut partida cu Dinamo Kiev la capătul a 90 de minute de joc, ciudate, în care Steaua a fost văduvită de un penalty clar și a primit gol dintr-o poziție de offside.

În minutul 55, Hacheridi a făcut henţ în careu și deși totul s-a petrecut exact în faţa arbitrului care era poziţionat la câţiva metri distanţă, acesta nu a acordat penalty.

Iar în minutul 71, Yarmolenko a reușit să înscrie în poarta Stelei, dintr-o poziţie suspectă de ofsaid, dar arbitrul a validat golul și jocul românilor a devenit și mai haotic. Steliștii au ratat pe bandă rulantă ocazii imense și au pierdut prea ușor mingea.

Iar în ultimele secunde de prelungiri ale meciului, portarul Stelei Arlauskisa ieșit neinspirat din din poartă, iar olandezul Lance a marcat golul doi pentru Dinamo Kiev.

Steaua putea merge în primăvara europeană dacă învingea pe Dinamo Koev și dacă Rio Ave nu pierdea în meciul cu Aalborg. Portughezii și-au făcut treaba și au câștigat partida cu danezii cu 2-0, numai că steliștii s-au eliminat singuri din Europa League

Nu a fost seara Stelei, căci mingea nu a vrut să intre în poarta lui Dinamo Kiev care se califică astfel în primăvara europeană.

Și FC Astra a fost învinsă astă seară în Europa League, girugiuvenii încasând o cinci goluri de la FC Salzburg, iar golul de onoare a fost marcat de Florescu în minutul 49.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata