Breaking news

Steaua București a câștigat Supercupa României la fotbal

loading...

Steaua Bucureşti a câştigat miercuri seară, pe Național Arena pentru a șasea oară, Supercupa României-Timişoreana, învingând în finală echipa Petrolul Ploiești.

steaua bucurestiCampioana României, Steaua București, și-a trecut în palmares și Supercupa la fotbal.

Miercuri seară, pe Arena Naţională din Bucureşti, Steaua a învins cu scorul de 3-0 (3-0), deţinătoarea Cupei României, PETROLUL Ploieşti.

Jucătorii echipei Steaua au primit Supercupa României, trofeu ce le-a fost înmânat de fostul internaţional Miodrag Belodedici.

La începutul festivităţii, fostul arbitru internaţional Kyros Vassaras (Grecia) a premiat brigada de la Supercupa României.

Tehnicianul Cosmin Olăroiu i-a înmânat un premiu pentru fair-play în stagiunea precedentă actualului antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf.

Cel mai bun jucător al meciului a fost desemnat stelistul Mihai Pintilii.

Căpitanul Stelei, Alexandru Bourceanu, a primit trofeul din partea lui Belodedici, gest urmat de o explozie de bucurie în rândul steliştilor. Fotbaliştii au făcut turul stadionului, ducând Supercupa României şi la fani.

Golurile au fost marcate de Nikolici ’21, Szukala ’32 şi Pintilii ’41. La meci au asistat 29.459 spectatori, între care şi aproximativ 5.000 de fani ploieşteni.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata