Breaking news

Steaua, bătută măr în Liga Campionilor de Schalke cu scorul de 3-0

loading...

Steliștii au fost bătuți măr de nemții de la Schalke, miercuri seară, în Champions League. Românii încasând trei goluri în doar 18 minute de joc.

steaua - schalkeSteaua a debutat cu stângul în Grupele Champions League, încasând o înfrângere al cărui scor este cel prin neprezentare.

După o primă repriză bună și alte 22 de minute perfecte cu multe ocazii de poartă la Schalke, steliștii au încasat trei goluri în doar 18 minute. După care au terminat meciul în zece oameni după ce Adi Popa s-a accidentat şi nu a mai putut reveni de pe teren.

Pentru că a efectuat toate cele trei schimbări regulamentare, Reghecampf nu a mai putut să trimită alt jucător în locul lui Adi Popa.

Nemții au marcat primul gol în minutul 67 prin Uchida, în urma unei gafe monumentale și colective a lui Tătăruşanu şi Szukala. Fundaşul nemților a centrat, iar cei doi nu s-au înţeles şi au lăsat ca mingea să ajungă în poartă.

După alte 11 minute, Steaua încasează al doilea gol după ce Draxler a pasat la Boateng, care a şutat la colţul lung şi înscrie pentru 2-0.

În minutul 85, Draxler a scăpat singur spre poartă şi îl lobează pe Tătăruşanu, stabilind scorul final de 3-0.

Steaua a jucat bai bine decât nemții dar a greșit mai mult decât ei, a ratat șansele de a marca iar germanii au taxat orice slăbiciune a apărării românilor.

Steliștii se întorc acasă cu tolba plină de goluri…primite și cu orgoliul rănit, întrucât au încasat un eșec usturător încă de la debutul în Campions League.

Însă steliștii nu sunt singurii care plâng după primul meci din Grupa E a Ligii Campionilor. Chelsea a fost învinsă în mod surprinzător de FC Basel cu 1-2.

Englezii vin pe 1 octombrie la București să joace cu Steaua pe Național Arena.

loading...
1 Comentariu
  1. Pop Daniel spune

    Incredibil ce impidiatii

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata