Steaua a terminat la egalitate, scor 2-2, partida cu Rio Ave din Europa League

loading...

Campioana României la fotbal, Steaua București a terminat la egalitate, scor 2-2, , partida jucată joi seară, în deplasare în Portugalia, cu echipa Rio Ave, din Grupa J a Europa League.

steaua bucuresti - rio aveSteaua București a reușit să obțină un egal în Portugalia, cu mare noroc, după ce a fost condusă de fiecare dată.

Diego Lopes a fost eroul celor de la Rio Ave, reușind să marcheze ambele goluri ale gazdelor, primul în minutul 35 și pe cel de-al doilea în minutul 77, prin penalty.

Rio Ave a deschis scorul în minutul 34, în urma unei faze fixe, o lovitură liberă ușor acordată de arbitrul polonez Borski: Ukra a centrat în fața porții, iar Diego Lopes, nemarcat, a trimis în plasă.

Claudiu Keșeru a egalat scorul în minutul 60, după ce a marcat din foarfecă, la centrarea perfectă a lui Filip.

Diego Lopes a marcat golul doi pentru Rio Ave, în minutul 77, dintr-un penalty acordat după un fault al lui Papp asupra lui Tarantini.

Cu mult noroc, Steaua a reușit egalarea în minutele de prelungiri, prin golul marcat de Lucian Filip.

Keșeru a scos o lovitură liberă la marginea careului advers. Atacantul Stelei a executat în zid, mingea a ajuns la Szukala, acesta a centrat pe spate în careu, mingea a ajuns în cele din urmă la Filip, care a trimis din șapte metri în poarta echipei Rio Ave, aducând un punct Stelei. Punct care o menține pe Steaua în jocul calificării în primăvara europeană.

Partida din 27 noiembrie cu Aalborg este decisivă pentru calificarea Stelei în șaisprezecimile de finală ale Europa League.

573 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*