Breaking news

Steaua a pierdut victoria cu FC Basel. Elvețienii au egalat în prelungiri

loading...

Steaua lui Gigi becali este blestemată.A fost egalată în ultimul minut de joc, de către FC Basel. Astfel că steliștii au ratat șansa de a-și trece în cont prima victorie din Grupele Champions League.

steaua - fc baselSteliștii își pot lua adio de la primăvara europeană, după ce miercuri seară au scăpat printre degete, victoria.

Steaua București a deschis scorul în minutul 17, prin golul marcat de Piovaccari și a condus până în minutul 91 când elvețienii au egalat în mod neașteptat, prin rezerva Sio.

Steliștii au rezistat în deplasare, în fața elvețienilor, 74 de minute dar au cedat în minutele de prelungire ale returului cu FC Basel.

Este al doilea egal consecutiv, după cel realizat pe 22 octombrie pe Național Arena, în manșa tur cu FC Basel.

După patru meciuri disputate până acum în Grupele Champions League, Steaua a acumulat două înfrângeri, cu Chelsea și Shalke, și două egaluri cu FC Basel. Cu două puncte acumulate din patru meciuri,  Steaua ocupă ultimul loc al Grupei E. Egalul de azi o îndepărtează tot mai mult pe Steaua de preimăvara europeană. Șansele de a prinde măcar locul trei în grupă care duce în Europa League, sunt tot mai mici.

Clasament Grupa E după patru etape:

1. Chelsea – 9 puncte

2. Schalke – 6 puncte

3. FC Basel – 5 puncte

4. Steaua – 2 punct

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata