Breaking news

Steaua a luat bătaie de la Petrolul Ploiești, în Liga I la fotbal

loading...

Campioana României, Steaua București, a fost învinsă joi seară, pe Național Arena, de echipa Petrolul Ploiești, cu scorul de 1-0, în etapa a 25-a a Ligii I la fotbal.

petrolul ploiestiPetroliștii au produs surpriza etapei în Liga I, învingând în deplasare, pe campioana Steaua București.

În prezența a doar 5000 de spectatori, Petrolul Ploiești a reușit o victorie la limită, prin golul marcat în minutul 90 de Gevaro Nepomuceno.

Lansat excelent în banda dreaptă, Nepomuceno îşi aruncă balonul în faţă şi şutează excelent, pe sub Arlauskis!

Victoria petroliștilor a venit la capătul a 90 de minute de joc dominate de Steaua care  și-a creat mai multe ocazii de gol, însă nu le-a fructificat.

Prezența în tribune a lui Gigi becali, proaspăt eliberat din închisoare, nu a fost cu noroc pentru steliști.

Victoria Petrolului a venit în ziua în care antrenorul Mircea Rednic a împlinit vârsta de 53 de ani.

Noiembrie 1999 este data ultimului succes al Petrolului în Liga I într-o deplasare cu Steaua.

Steaua rămâne lider, cu 56 de puncte și micșorează diferența față ocupanta poziției secunde, ASA Tg. Mureș, care este la patru lungimi în spatele campioanei. Victoria de azi îi readuce pe ploieșteni pe locul trei în Liga I, cu 46 de puncte.

În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 3-2. Petrolul și-a luat astfel revanșa atât pentru meciul din campionat, cât și pentru eliminarea din Cupa României (1-1 la Ploiești, 1-3 pe Arena Națională, săptămâna trecută).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata