Breaking news

Steaua a luat bătaie cruntă în Europa League de la Rosenborg

loading...
0 3

Campioana României este ca și eliminată din play-off-ul Europa League. Steaua a pierdut joi seară, cu 3-0, partida de pe Național Arena, disputată cu norvegienii de la Rosenborg.

steaua bucurestiSteliștii s-au bătut singuri pe propriul teren și sunt ca și eliminați din Europa League. Elevii lui Mirel Rădoi au jucat bine preț de o oră, au dominat partida, dar degeaba, căci nu au reușit să marcheze niciun gol în poarta norvegienilor. În schimb, fotbaliștii lui Rosenborg le-au băgat trei goluri în poartă, steliștilor și sunt ca și calificați în Grupele Europa League.

În 33 de minute, norvegienii au marcat de trei ori.  Tobias Mikkelsen a deschis scorul pe Național Arena în minutul 61. Peste șase minute, Andre Helland a făcut 2-0, iar în minutul 90+3, Mike Jensen a stabilit scorul final 3-0.

Înfrângerea usturătoare de pe teren propriu i-a scos din sărite pe fanii steliști care au cerut demisia lui Mirel Rădoi.

Șansele de calificare ale Stelei, în returul din 27 august de la Trondheim, sunt ca și inexistente. Steliștii trebuie să dea patru goluri și să nu primească niciunul, ca să poată merge în Grupele Europa League.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata