Breaking news

Steaua a învins pe Vardar Skopje în preliminariile Champions League

loading...

Steaua București a debutat cu succes în preliminariile Champions League. Roș-albaștrii au învins marți seară pe Național Arena, echipa Vardar Skopje.

steaua - vardarSteaua s-a impus cu sorul de 3-0 în fața echipei macedonene Vardar Skopje, în manșa tur a celui de-al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor.

Steliştii au dominat-o autoritar pe Vardar Skopje şi ocaziile la poarta lui Pavlovici au început să apară încă din startul partidei. Tănase a deschis scorul în minutul 12, după ce Adi Popa a șutat în bară.

Zece minute mai târziu, Pintilii a majorat diferenţa cu o lovitură de cap din interiorul careului. Finalul primei reprize a adus golul cu numărul trei pentru steliști. Popa a şutat în bară, mingea l-a lovit pe Pavlovici în spate şi s-a scurs agonizant în plasa porţii.

Repriza a doua nu a schimbat nimic pe tabelă, chiar dacă ocaziile la poarta lui Pavlovici au continuat să apară. Tatu, Iancu şi Piovaccari au fost responsabili cu ratările din tabăra roş-albastră.

După acest succes categoric din manșa tur, disputată pe Național Arena din București, Steaua este ca şi calificată în turul al treilea preliminar.

Returul cu Vardar Skopje este programat pe 23 iulie, în Macedonia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata