Breaking news

Steaua București s-a calificat în Grupele Champions League

loading...

Steaua București s-a calificat în Grupele Champions League, după șase ani de pauză. Steliștii au terminat la egalitate, scor 2-2, returul play-off-ului, echipa poloneză Legia Varșovia.

steaua champions leagueSeară fabuloasă pentru fotbalul românesc. După 1-1 în manșa tur de săptămâna trecută, Steaua București a terminat la egalitate, returul cu Legia și s-a calificat în Grupele Ligii Campionilor după șase ani de așteptare.

Astfel că România are o echipă de fotbal calificată în Grupele Champions League și în sezonul 2013-2014.

Steaua a reușit o primă repriză fantastică în infernul de pe stadionul din Varșovia. Steliștii au început în forță returul cu Legia și au marcat două goluri în doar trei minute.

Nicolae Stanciu a deschis scorul în minutul 7 după o pasă trimisă în careu de Tănase. Două minute mai târziu, Piovaccari face 2-0, după ce a primit o minge pe partea dreaptă, a intrat în careu, a driblat un adversar şi a tras din alunecare din câţiva metri, nimerind spațiul porții.

La scorul de 2-0, polonezii s-au ținut tare pe picioare și 10 minute mai târziu au marcat un gol prin Kosecki. Însă arbitrul a anulat golul pe motiv de  off-side.

Polonezii au insistat și au reușit să marcheze din nou, în minutul 27, prin Radovic, de astă dată golul fiind valid.

Repriza a doua a contabilizat ocazii importante de o parte și de alta a porții, cartonașe galbene și faulturi la limita regulamentului, însă niciun gol. Polonezii au alergat după goluri și au reușit să mai marcheze unul în minutul 90+3, prin Rzezniczak, după ce Adrian Cristea a trimis greşit cu capul. Nu a fost însă suficient pentru a se califica.

Astfel că după 90 de minute de joc în infernul de la Varșovia, Steaua merge în Grupele Champions League iar Legia în Grupele Europa League.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata