Breaking news

Steaua a învins Astra în Cupa Ligii și e cu un pas în finală

loading...

Steaua București a învins-o miercuri seară, în semifinalele Cupei Ligii, pe Astra Giurgiu cu scorul de 3-0, pe teren propriu și e ca și calificată în finala competiției fotbalistice.

steaua bucuresti 2014Steaua București s-a impus  în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii Adeplast la fotbal prin golurile marcate de Cristian Tănase, George Țucudean și Raul Rusescu.

La primul meci oficial, cu noua siglă, și sub denumirea de FCSB, steliștii au reușit să deschidă scorul încă din minutul 4 prin Cristian Tănase. Stelistul  și-a făcut un frumos cadou la împlinirea a 28 de ani, după ce a reluat din voleu centrarea lui Paul Papp.

După care, Steaua a ratat ocazii bune de gol, prin Alex Chipciu în minutul 14, care a tras pe lângă poartă, și prin Tănase în minutul 15, al cărui șut a fost respins de Lung.În minutul 24, Astra Giurgiu a solicitat penalty, pentru că Paul Papp a jucat balonul cu mâna în propriul careu.

În minutul 33 steliștii s-au distanțat la 2-0, pe tabela de scor, prin golul marcat de ex-dinamovistul Țucudean a fost pe fază și a trimis în plasă, marcând primul său gol oficial pentru echipa din Ghencea.

Din minutul 51, Astra Giurgiu a evoluat în zece oameni, astfel că Steaua a profitat de superioritate și a mai marcat un gol în minutul 86 prin Raul Rusescu.

Meciul retur al semifinalei se va juca pe 11 martie, la Giurgiu, însă Steaua e ca și calificată în finala Cupei Ligii.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata