Breaking news

Stadionul de lux Național Arena, este în paragină iar gazonul distrus

loading...

La nici doi ani de la inaugurarea oficială, Național Arena este pe cale să devină o ruină de lux care a costat bugetul de stat peste 223 de milioane de euro.

national arenaÎn timp ce președintele FRF, Mircea Sandu spune că stadionul este prost întreținut și că nu va mai putea găzdui meciuri internaționale, primarul Sorin Oprescu spune că s-a săturat să dea cu subsemnatul despre starea gazonului și a  arenei sportive.

Proasta administrare, lipsa de implicare și amatorismul, fac din Național Arena, care este perla stadioanelor din România, o ruină de lux.

După mai multe încercări și presiuni, Mircea Sandu a reușit să intre miercuri pe Național Arena și ce a văzut- l-a îngrozit: Am intrat în stadion şi am văzut o femeie la centrul terenului, care avea în mână un furtunaş de un centrimetru diametru, întins 16 metri de la Peluza Sud. Am întrebat-o ce face cu el şi mi-a zis că repară iarba prin inundare. Este inadmisibil ca o investiţie de peste 160 de milioane de euro să ajungă în paragină după un an şi jumătate. Pe scările de la intrarea principală o să vedeţi că sunt cojiţi pereţii, mărăcini în afara stadionului…

Mai mulţi consilieri generali şi politicieni din PDL şi USL solicită Curţii de Conturi să verifice plăţile făcute pentru proiectul Naţional Arena, care în acest moment riscă să nu mai poată fi utilizat în cupele europene, potrivit spuselor lui Mircea Sandu.

Fapt pe care Primăria, bineînţeles, îl dezminte cu jumătate de gură: Avem avize până în luna august şi am depus documente pentru noi acte

Dragoş Tănase, directorul de la Parcuri şi omul care are în grijă şi Naţional Arena, spune că gazonul va trebui în continuare schimbat de 4 sau 5 ori pe an pentru că clima ar fi de vină și faptul că stadionul a fost construit greșit.

Steaua Bucureşti şi Petrolul Ploieşti vor disputa pe 10 iulie, Supercupa României, ediţia 2013, pe Arena Naţională.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata