Breaking news

Spania, eliminată de la Mondiale, după ce a luat bătaie și de la Chile

loading...

Spania a încasat miercuri seară, a doua înfrângere consecutivă și pleacă de la Mondiale cu coada între picioare. Pentru prima dată în istorie, Campioana Mondială este eliminată de la turneul final după primele două meciuri jucate.

spania eliminata de la mondialeDupă înfrângerea categorică și umilitoare din partida cu Olanda, cu 1-5, miercuri seară, Spania a mai încasat încă una. A fost învinsă cu 2-0 de Chile.

Edu Vargas a deschis scorul în minutul 20, iar 23 de minute mai târziu, Charles Aranguiz a făcut 2-0. În zadar au alergat ibericii după egalare, câci picioarele le-au fost de plumb, iar poarta chilienilor, ferecată.

În timp ce naționala statului Chile merge în optimile de finală, unde ar putea întâlni Brazilia, Olanda pleacă acasă.

Este pentru prima dată în istoria competiției, când Campioana Mondială en-titre este eliminată după doar două meciuri. Italia şi Franţa au fost eliminate şi ele din faza grupelor în 2002 şi 2006, însă nu după doar două jocuri.

Antrenorul echipei Spaniei, Vicente del Bosque, consideră că eliminarea de la Mondial, după 0-2 cu Chile este corectă: Am pus suflet, dar ne-a lipsit ceva, ar fi trebuit să ne dorim mai mult. Au fost mai buni decît noi. Probabil că eliminarea e corectă. Noi nu am fost deloc eficienţi la finalizare. Echipa a avut caracter, însă cred că şi ghinionul a avut un cuvînt de spus. Încă nu vreau să vorbesc despre viitorul meu şi al echipei. Nu e momentul potrivit.

Drept urmare, ibericii își fac astfel bagajele mai repede decât credeau și pleacă acasă, umiliți și cu capul în pământ.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata