Breaking news

Sorana Cîrstea, victorie fabuloasă la Miami. S-a calificat în turul trei

loading...

Sorana Cîrstea a învins-o vineri seară pe letona Anastasija Sevastova, cap de serie numărul 19 la Miami, după trei seturi extrem de disputate.

sorana cirsteaJoi noapte, partida s-a oprit din cauza ploii la scorul de 6-6(6-4) pentru româncă. Vineri s-a reluat partida iar Sorana s-a impus în tie-break cu 7-4. A început în forță și setul doi unde a condus cu 3-1, însă din păcate, două decizii greșite ale arbitrului de linie au enervat-o maxim pe româncă. Sorana Cîrstea s-a enervat rău de tot, s-a certat cu arbitrul central și mai apoi a dat de pământ cu sticlele cu apă și energizant. Românca a fost penalizată cu un punct și în cele din urmă, Sorana și-a pierdut concentrarea și a cedat setul doi cu 3-6.

A chemat antrenorul pe teren, care a reușit să o liniștească. Astfel că în setul trei Sorana Cîrstea a condus și cu 40 și în cele din urmă s-a impus cu 6-3 după două ore și 12 minute de joc.

Este a doua mare victorie a româncei la Miami după cea de miercuri din primul tur când a învins-o pe campioana olimpică de la Rio, Monica Puig.

În turul trei la Miami, Sorana Cîrstea va juca cu daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 12 la Miami.

Sorarna Cîrstea și-a asigurat un cec de 41.350 dolari și 65 de puncte WTA, pentru accederea în turul trei la Miami.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata