Breaking news

Sorana Cîrstea s-a eliminat singură de la Wimbledon

loading...

Sorana Cîrstea s-a eliminat singură de la Wimbledon, în turul doi, unde a condus în permanență partida, dar a pierdut ambele seturi în tie-break.

sorana cirstea - romaSorana Cîrstea a fost eliminată miercuri seară în turul doi la Wimbledon de italianca Camila Giorgi, locul 93 WTA.

Românca, cap de serie numărul 22, și-a bătut joc de propria muncă pe iarba londoneză. A condus atât în primul set cât și în al doilea. Pe ambele le-a pierdut în tie-break, unde a avut de fiecare dată câte două mingi de set.

Sorana Cîrstea a pierdut primul set, în tie break, după 58 de minute de joc, deși a avut două mingi de set la scorul de 6-4.

În setul doi, la scorul de 2-1, Sorana Cîrstea a avut trei mingi de brake, reușind să fructifice abia a treia șansă, fapt ce i-a permis să se distanțeze la 3-1.

Din păcate, românca și-a pierdut serviciul, iar italianca a recuperat brake-ul. Însă românca a făcut din nou brake și a preluat conducerea cu 4-2. A urmat la serviciu și românca s-a distanțat la 5-2. Din păcate, Sorana a început să greșească foarte mult, astfel că italianca a egalat scorul la 5-5.

Soarta setului doi s-a decis în tie break-unde, românca a revenit în joc de la 0-3, la 6-4, însă a ratat două mingi de set la fel ca și în primul tie-break.

Pentru accederea în turul doi, Sorana va primi doar un cec în valoare de 38.000 de lire sterline și va pierde puncte importante pentru că anul trecut a ajuns până în turul trei.

În turul doi la simplu feminin se mai află Simona Halep și Alexandra Cadanțu.

Horia Tecău și Max Mirnyi s-au calificat azi în turul doi la dublu, după ce s-au impus în patru seturi, scor 4-6, 7-5, 6-3, 6-4,  în fața perechii Dominik Meffert/Philipp Oswald.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata