Breaking news

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la turneul de tenis de la Miami

loading...

Sorana Cîrstea a reușit să se califice vineri seară în turul trei al probei de simplu feminin din cadrul turneului Masters de la Miami, dotat cu premii totale în valoare de 4,195,765 dolari.

sorana cirstea la miamiSorana Cîrstea a reușit calificarea în turul trei deși primul set l-a pierdut în fața ibericei Silvia Soler-Espinosa, locul 70 WTA,venită din calificări.

Românca  reușit să revină spectaculos în setul doi de la 0-3 și să se impună cu 7-5, astfel că bătălia finală s-a dat în setul trei.

Sorana Cîrstea a avut nevoie de o oră, 43 de minute și 46 secunde de joc pentru a se impune în fața lui Silvia Soler-Espinosa, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-2.

Este pentru a patra oară când cele două sportive se întâlnesc pe terenul de joc. Trei victorii sunt trecute în dreptul româncei și doar una obținută de iberică.

În turul trei, Cîrstea, favorita numărul 28 a turneului de tenis de la Miami, va juca cu nemțoaica  Angelique Kerber, a șasea favorită a turneului de simplu.

Pentru accederea în turul trei, Sorana Cîrstea și-a asigurat un cec în valoare de 25.450 dolari și 80 de puncte WTA.

Irina Camelia Begu  nu a reușit să obțină calificarea în turul trei, fiind eliminată de Varvara Lepchenko din Statele Unite, cap de serie nr.25.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata