Breaking news

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală la Pattaya Open 2014

loading...

Sorana Cîrstea s-a calificat miercuri, în sferturile de finală ale turneului WTA de tenis de la Pattaya Open 2014 din Thailanda, turneu dotat cu premii în valoare de 250.000 de dolari.

sorana cirstea - tenisSorana Cîrstea, desemnată cap de serie numărul trei la Pattaya Open, s-a impus miercuri, în optimi, în două seturi, în fața americancei  Alison Riske, locul 47 WTA.

Sorana Cîrstea a reușit să câștige primul set cu americanca, după doar 40 de minute de joc. Românca și-a adjudecat setul inaugurat cu scorul de 6-3, după ce a făcut brake la scorul de 2-1 și 4-3. Cîrstea a fost cât pe ce să fie egalată la 4-4, după ce și-a pierdut serviciul la scorul de 4-2. Însă, românca a reușit rapid re-brake a făcut 5-3, a urmat la serviciu și a câștigat primul set.

Sorana Cîrstea a început setul doi cu un brake, a urmat la serviciu și a preluat conducerea cu 2-0. Românca a reușit să facă al doilea brake în setul doi la scorul de 3-1. La scorul de 5-2, Cîrstea a servit pentru meci, dar din păcate și-a pierdut serviciul. Românca a servit din nou pentru meci la scorul de 5-4, și de astă dată a reușit să-și câștige serviciul cu care a închis partida.

În sferturile de finală, Soana Cîrstea va juca cu cehoaica Karolina Pliskova, locul 66 WTA.

Accederea în sferturile de finală, îi asigură româncei un cec în valoare de 6.200 de dolari și 60 puncte WTA.

Sorana Cîrstea ar putea să se întâlnească în finala turneului de simplu de la Pattaya Open cu cealaltă româncă aflată pe tabloul principal, Alexandra Dulgheru, aflată acum în optimile de finală.

Pentru că primele două favorite ale turneului de tenis, Sabine Lisicki și rusoaica Svetlana Kuznețova, s-au retras din cauza unor accidentări, românca Sorana Cîrstea devine principala favorită la Pattaya Open 2014.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata