Breaking news

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Dubai

loading...

Sorana Cîrstea a reușit să se califice miercuri seară, în sferturile de finală ale probei de simplu feminin din cadrul turneului WTA de la Dubai.

sorana cirstea - tenisSorana Cîrstea și-a luat revanșa în fața italiencei, Sara Errani, cap de serie numărul 4, care anul trecut a învinsă-o în turul doi la Dubai. Românca a bătut-o măr pe italiancă, în trei seturi, scor 6-2, 5-7, 6-1.

Sorana Cîrstea și-a asigurat victoria în sferturile de finală la Dubai, după două ore și 7 minute de joc. Românca a fost peste italiancă la toate capitolele.

Prin victoria de azi, Sorana Cîrstea pune capăt celor cinci înfrângeri consecutive în fața lui Errani. Cele două jucătoare s-au întânlit azi pentru a șaptea oară. Singura victorie reușită de Cîrstea în fața lui Errani  afost în 2008 la Luxemburg.

După partidă Sorana Cîrstea s-a declarat mulțumită de rezultat precizând că s-a luptat pentru fiecare punct și că se aștepta la un meci greu cu Errani.

În sferturile de finală, românca va juca cu daneza Caroline Wozniacki. Accederea în sferturi la Dubai, îi asigură lui Cîrstea un cec în valoare de 34,891 de dolari și 100 de puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata