Breaking news

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Stanford

loading...

Sorana Cîrstea s-a calificat vineri seară, în semifinalele probei feminine din cadrul turneului de tenis de la Stanford, SUA, dotat cu premii totale în valoare de 795,707 de dolari.

sorana cirstea - stanfordAzi a fost ziua românilor în competițiile internaționale de tenis. După ce Alexandra Cadanțu, Victor Hănescu și Marius Copil s-au calificat în semifinalele turneelor la care participă, a venit și rândul Soranei Cîrstea să acceadă în această fază a competiției de la Stanford.

Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 5 al turneului american, a început cu stângul sfertul de finală cu Olga Govortsova. Românca a servit prima dar și-a pierdut serviciul. Însă, Sorana a reușit să revină în set de la 0-2 și să-l câștige cu scorul de 6-3, după doar 27 de minute de joc.

În setul doi, la scorul de 1-1, românca a făcut brake, preluând conducerea cu 2-1, iar mai apoi cu 3-1, pe propriul serviciu. Românca a reușit să se impună mult mai lejer în setul doi cu scorul de 6-2. Sorana Cîrstea și-a adjudecat victoria și calificarea în semifinale, după doar o oră de joc.

În penultimul act al competiției feminine de la Stanford, Sorana Cîrstea va juca cu învingăroarea sfertului de finală disputat de Urszula Radwanska și Dominika Cibulkova.

Pentru accederea în semifinale, Cîrstea și-a asigurat un cec în valoare de 36,535 de dolari și 200 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata