Breaking news

Sorana Cîrstea s-a calificat în mod surprinzător în semifinale la Toronto

loading...

Sorana Cîrstea merge ceas la turneul premiere de la Toronto. Vineri noapte a reușit să o elimine pe a șasea favorită a turneului de tenis, calificându-se astfel în semifinale.

sorana cirstea - indian wellsCalificare fabuloasă reușită de Sorana Cîrstea la turneul de tenis canadian. Românca va juca în semifinalele turneului Masters dotat cu 900 de puncte WTA.

Calificarea nu a fost una facilă, întrucât românca a pierdut primul set cu 6-4, iar în setul doi a fost cât pe ce să fie învinsă, deși conducea cu 4-0.

Sorana Cîrstea a pierdut primul set cu 6-4, deși reușise să revină de la 0-3, la 3-3.

Românca a început foarte bine setul doi, conducând cu 4-0, însă din păcate, nu a știut să își mențină avantajul de două brake-uri și să închidă setul doi. În mod inexplicabil, cehoaica a reușit egalarea la 4-4 și mai apoi a trecut în avantaj cu 5-4 pe propriul serviciu.

Sorana a dat dovadă de tărie de caracter și a reușit mai apoi egalarea la 5-5, scor la care a obținut două mingi de re-brake, reușind să facă 6-5. A urmat la serviciu și a câștigat setul doi cu 7-5.

Românca a început în forță și setul trei, pe care l-a câștigat în mod categoric cu 6-2.

Sorana Cîrstea a reușit să o învingă pe Petra Kvitova, în trei seturi, scor 4-6, 7-5, 6-2, după două ore și 13 minute de joc.

În semifinale, Sorana va juca cu chinezoaica Na Li care a învins-o pe româncă, în ianuarie, în primul tur la Australian Open.

Pentru accederea în semifinale la Toronto, Sorana Cîrstea și-a asigurat un cec în valoare de 104.700 de dolari canadieni și 395 puncte WTA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata