Breaking news

Sorana Cîrstea, înfrângere ruşinoasă în turul trei la Miami

loading...

Sorana Cîrstea a încasat duminică dimineaţă, o înfrângere usturătoare în turul trei la Miami. Românca a fost învins de daneza Caroline Wozniacki, în două seturi, scor 6-4, 6-2.

sorana cirstea - suparataSorana Cîrstea s-a tăiat ca maioneza în meciul cu daneza. Românca nu a avut nicio şansă în faţa danezei, locul 14 mondial şi a 12-a favorită la Miami.

Românca a început cu stângul meciu, pierzându-şi de două ori serviciul, şi daneza s-a desprins rapid la 3-, scor la care românca a reuşit să facă re-break. Şi-a pierdut apoi din nou serviciul şi daneza s-a desprins la 4-1 şi 5-1.

Sorana a avut o perioadă mai bună de joc şi a reuşit să cîştige trei game-uri, însă a pierdut setul după 45 de minute de joc cu 6-4.

Din păcate, Sorana nu şi-a îmbunătăţit jocul în setul doi. La 5-1 pe propriul serviciu, Sorana i-a anulat danezei o minge de meci. Iar la 5-2 pe serviciul lui Caroline Wozniacki, românca a reuşit să anuleze a doua minge de meci şi a obţinut o minge de re-break., Nu a fructificat-o şi daneza a închis setul cu 6-2 şi s-a calificat în optimi la Miami.

Pentru accederea în turul trei la Miami, Sorana Cîrstea și-a asigurat un cec de 41.350 dolari și 65 de puncte WTA, pentru accederea în turul trei la Miami.

În turul trei la Miami se mai află Simona Halep şi Patricia Ţig. Duminică, Patricia va juca cu legendara Venus Williams, iar luni, Halep va juca cu Anett Kontaveit.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata