Breaking news

Sorana Cîrstea, în turul trei la turneul de tenis de la Indian Wells

loading...

Sorana Cîrstea s-a calificat vineri seară în turul trei al turneului de tenis de la Indian Wells, din California, dotat cu premii totale de 5,030,408 de dolari.

sorana cirstea - indian wellsCalificată direct în turul doi, Sorana Cîrstea a reușit să se impună vineri seară în fața ibericei Anabel Medina Garrigues.

Românca a pierdut primul set cu 4-6, a reușit să revină în setul secund pe care și l-a adjudecat cu 6-3. În setul decisiv, Cîrstea s-a impus mult mai lejer cu 6-1

Victoria româncei a venit după două ore, 4 minute și 33 de secunde de joc, cu sorul de 4-6, 6-3, 6-1.

Este a doua oară când Sorana Cîrstea o întâlnește pe terenul de joc pe Anabel Medina Garrigues și prima dată când se impune în fața ibericei, după ce în 2012 l-a turneul de la Madrid a pierdut meciul.

În turul trei, Sorana Cîrstea, locul 27 WTA, va juca cu învingătoarea partidei disputate între poloneza, Agnieszka Radwanska, a treia favorită a turneului și americanca 4 Maria Sanchez, posesoarea unui wild card.

Pentru accederea în turul trei al turneului de simplu de la Indian Wells, Sorana Cîrstea și-a asigurat un cec în valoare de 26.000 de dolari și 80 de puncte WTA.

În turul doi la Indian Wells mai sunt calificate alte patru românce: Alexandra Dulgheru, Irina Begu, Monica Niculescu și Simona Halep.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata