Breaking news

Sorana Cîrstea, în turul doi la turneul Masters din Toronto

loading...

Sorana Cîrstea s-a calificat luni seară, în turul doi al probei de simplu feminin, din cadrul turneului WTA Masters de la Toronto, dotat cu premii în valoare de 2,369,000 dolari canadieni.

sorana cirstea - turneu stanfordSorana Cîrstea, locul 27 WTA, s-a impus, luni, în primul tur, în fața ucrainiencei Olga Savchuk, în două seturi, scor 6-2, 6-3.

Românca s-a impus în fața ucrainiencei într-o oră și 18 minute de joc, în setul doi Cîrstea reușind să revină de la scorul de 2-3, la 6-3.

În turul doi, Sorana Cîrstea va juca cu Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 9 la turneul din Toronto. Sorana și Caroline au avut până acum cinci meciuri directe, două victorii sunt trecute î dreptul româncei. Sorana a fost învinsă în 2013 de Wozniacki la turneul de la Doha.

Pentru calificarea în turul doi, Sorana Cîrstea și-a asigurat un cec în valoare de 12.2000 de dolari și 70 puncte WTA.

În primul tur la Toronto este calificată și Alexandra Dulgheru, care a ajuns pe tabloul principal al mastersului canadian după ce a trecut de calificări.

În primul tur, mâine, Alexandra Dulgheru va juca cu slovaca Magdalena Rybarikova, locul 42 WTA. Dulgherul se întâlnește mâine, pe terenul de joc, pentru a cincea oară cu slovaca. Până acum scorul victoriilor este egal, 2-2.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata