Breaking news

Sorana Cîrstea, în turul doi al turneului de tenis WTA Tianjin Open

loading...

Sorana Cîrstea s-a calificat luni, în turul doi al turneului de tenis WTA Tianjin Open, turne aflat la prima ediție și dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.

sorana cirsteaDupă aproape o lună și jumătate de înfrângeri usturătoare în calificările turneelor de la Guangzhou, Wuhan și Beijing Open, Sorana Cîrstea a izbutit să câștige primul meci pe hardul asiatic în 2014.

Sorana Cîrstea a câștigat partida din primul tur de la Tianjin Open disputată cu poloneza Magda Linette.

Sorana Cîrstea, locul 101 mondial, și-a adjudecat primul set al partidei disputate cu poloneza Magda Linette, aflată pe locul 146 WTA, după 48 de minute de joc, cu scorul de 6-4.

Cârstea își pierduse serviciul la scorul de 2-2, apoi a reușit egalarea la 3-3, și din nou românca și-a pierdut serviciul. Ca mai apoi, Sorana să reușească egalarea și la 4-4, după care a trecut în avantaj pe propriul serviciu și a închis setul pe servicul polonezei.

Sorana Cîrstea a servit prima în setul doi, și-a câștigat lejer serviciul după care a făcut break. La 3-0, românca a făcut din break și s-a distanțat astfel la 4-0. În loc să facă 5-0, Sorana s-a relaxat și și-a pierdut serviciul.

Însă românca a reușit să închidă și setul doi tot pe serviciul polonezei, cu scorul de 6-2. Sorana Cîrstea și-a adjudecat partida după doar o oră și 12 minute de joc cu Magda Linette.

În turul doi al turneului Tianjin Open, Sorana Cîrstea va juca cu învingătoarea partidei disputate de Andrea Hlavackova și Monica Puig.

Accederea în turul doi la Tianjin Open 2014, îi asigură Soranei Cîrstea 30 puncte WTA și un cec în valoare de 3310 dolari.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata